top of page
Jurgen Bervoets vloerverwarming

JURGEN BERVOETS, SPECIALIST IN VLOERVERWARMING IN BLANKENBERGE

Jurgen Bervoets Blankenberge

VERHOOG HET LEEFCOMFORT MET VLOERVERWARMING IN UW WONING OF BEDRIJF

Denkt u nog na over het antwoord op de vraag hoe u uw woning kunt verwarmen? Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming. Niet onlogisch, want de voordelen zijn talrijk. Zo is de temperatuur makkelijk te regelen en wordt de warmte overal gelijk verdeeld. Verder wordt uw interieur niet verstoord door radiatoren of leidingen én, niet onbelangrijk, is het een erg zuinige manier van verwarmen.

Jurgen Bervoets vloerverwarming
Anchor 1
Jurgen Bervoets vloerverwarming

VAKMAN IN VLOERVERWARMING

Vloerverwarming werkt op een gelijkaardige manier als de traditionele centrale verwarming. Onder de vloer wordt een netwerk van leidingen geplaatst dat met behulp van warm water de woning of uw pand verwarmt. Het plaatsen van vloerverwarming is echter geen gemakkelijke klus en vereist dus een vakman zoals Jurgen Bervoets. Maar het is een investering die zich zeker terugverdient. Hij legt u met plezier uit hoe u dit doet. 

Anchor 2
Anker 3
Jurgen Bervoets Blankenberge

VOLLEDIGE INSTALLATIE

Loodgieter Jurgen Bervoets is uw man voor het leggen van vloerverwarming in Blankenberge. Zo neemt hij het volledige project zelf in handen en voert hij dit als zelfwerkend zaakvoerder ook zelf uit. Hij begint met het uitbreken van de vloer waarna hij het debiet berekent om een zo efficiënt mogelijke vloerverwarming uit te werken voor uw woonsituatie. Vervolgens gaat hij over tot het uittekenen en aansluiten van de leidingen en het samenstellen van de collectoren. Nadien wordt ook de vloer volledig afgewerkt, waardoor u dus kunt genieten van een volledige installatie van uw vloerverwarming zonder extra werk achteraf. 

Vloerverwarming

CONTACTEER ONS

MEER WETEN OVER DE INSTALLATIE VAN VLOERVERWARMING? CONTACTEER JURGEN BERVOETS OF VRAAG EEN OFFERTE AAN.

bottom of page