top of page
Jurgen Bervoets renovatie

ALLE RENOVATIEWERKEN VOOR LOODGIETERIJ IN BLANKENBERGE

Jurgen Bervoets Blankenberge

KLEINE RENOVATIEWERKEN

Moet er een badkamer uitgebroken worden of wilt u een leiding leggen? Voor alle kleine renovatiewerken in loodgieterij bent u bij Jurgen Bervoets aan het goede adres. Zo staat hij klaar voor kluswerken in de regio West-Vlaanderen en Antwerpen. Met de nodige ervaring en knowhow voert hij een divers palet van renovatiewerken in loodgieterij uit.

Jurgen Bervoets renovatie
Anchor 1
Jurgen Bervoets loodgieter

VAKKUNDIG EN UITSTEKENDE SERVICE

Van het uitbreken van een badkamer tot het leggen van leidingen, installeren van chauffages en het geven van advies. Hierbij mag u steeds rekenen op een vakkundig uitgevoerd project en een uitstekende service waarbij rekening wordt gehouden met de vooropgestelde deadline. Dergelijke kleine renovatiewerken worden steeds door hemzelf uitgevoerd, waardoor alles vlot en met de focus op kwaliteit verloopt. En dat is een garantie, want nadien wordt alles ook nog eens gekeurd door Vincotte, een externe controleorganisatie. 

Anchor 2
Anker 3
Jurgen Bervoets Blankenberge

GROTE RENOVATIEPROJECTEN

Als zelfwerkend zaakvoerder is Jurgen Bervoets de geknipte persoon voor het uitvoeren van renovatiewerken in loodgieterij. Is de klus toch te groot om alleen te klaren, dan kan hij rekenen op een netwerk van betrouwbare stielmannen waar hij al vaak mee heeft samengewerkt. Net omdat het gaat om een bestaand netwerk van partners heeft u als klant veel minder tijd te besteden aan het uitzoeken van verschillende aannemers en vakmannen. De vaklui waarmee Jurgen Bervoets samenwerkt, geven niet alleen zekerheid omtrent dezelfde kwaliteit, maar ook voor het behalen van de vooropgestelde deadline. Voor het uitdenken van het project heeft u als klant slechts één aanspreekpunt wat de communicatie bevordert, terwijl het team van vakmannen reeds perfect op elkaar is ingespeeld door een jarenlange, vlekkeloze samenwerking. 

Jurgen Bervoets badkamer

CONTACTEER ONS

HEEFT U RENOVATIEPLANNEN WAARBIJ U EEN LOODGIETER NODIG HEEFT? NEEM CONTACT OP MET LOODGIETER JURGEN BERVOETS VOOR MEER INFORMATIE.

bottom of page