top of page
Jurgen Bervoets centrale verwarming

UW VAKMAN VOOR HET PLAATSEN VAN CENTRALE VERWARMING IN BLANKENBERGE EN ANTWERPEN

back2.png

VERWARM UW WONING ZUINIG EN EFFICIENT

In tijden waar alles steeds maar duurder wordt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw maandelijkse kosten niet te hoog worden. Denk maar aan de energiefactuur op het einde van de maand voor het verwarmen van uw woning. Net om die reden is het interessant om te kiezen voor een energiezuinige verwarmingsketel die ook nog eens efficiënt is.

verwarming
Anchor 1
centrale verwarming Jurgen Bervoets Blankenberge

ERVAREN VAKMAN IN CENTRALE VERWARMING

Jurgen Bervoets in Blankenberge is een vakman met meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van centrale verwarming bij particulieren en bedrijven. Als verwarmingsspecialist weet hij als geen ander welk type verwarmingsketel de beste optie is voor uw huishouden of bedrijf. U mag niet alleen rekenen op deskundig advies, maar ook op een professionele plaatsing van uw cv-ketel. Om alle klanten een kwaliteitsvolle service te verlenen, werkt hij uitsluitend met gerenommeerde merken zoals Viessmann en Vaillant.

*** ERKEND INSTALLATEUR WARMTEPOMPEN ***

Anchor 2
Anker 3
Jurgen Bervoets Blankenberge

CONDENSATIE GASWANDKETELS, COMBIKETELS EN SOLARKETELS MET BOILER

Jurgen Bervoets is gespecialiseerd in het plaatsen van condensatie gaswandketels, dit kan in combinatie met (solar) boiler als ook het plaatsen van warmtepompen-airco (Vaillant, Viessmann, Daikin, ...). Hiermee is het niet alleen mogelijk om uw woning te verwarmen, maar verkrijgt u ook warm water. Welk type combiketel u het beste kiest, hangt af van de grootte van uw woning en uw budget. Jurgen Bervoets adviseert u hier graag in. Ook of uw combiketel moet werken op gas, stookolie of elektriciteit is een belangrijke afweging waarbij een professional u de voor- en nadelen op een rijtje kan zetten. Verder is het ook mogelijk om uw centrale verwarming te laten werken op zonne-energie met behulp van een solarketel. Milieuvriendelijk dus! Dit wordt echter steeds geplaatst in combinatie met een andere brandstof.

Vooraleer Jurgen Bervoets aan de slag gaat, berekent hij het vermogen en de wattage van uw radiatoren. Zo kiest u voor een efficiënte manier van verwarmen. Hij is ook beschikbaar voor de afbraak van uw oude leidingen en legt nieuwe toevoerleidingen.

Combiketels - Solarketels

CONTACTEER ONS

OP ZOEK NAAR EEN ENERGIEZUINIGE MANIER VAN VERWARMEN? NEEM CONTACT OP MET JURGEN BERVOETS VOOR HET PLAATSEN VAN UW CENTRALE VERWARMING.

bottom of page