top of page
Jurgen Bervoets laswerken

JURGEN BERVOETS, VOOR AL UW LASWERKEN IN BLANKENBERGE

Jurgen Bervoets Blankenberge

LASSEN VAN LEIDINGEN, DEUREN, RAMEN EN MEER

Laswerken worden dikwijls uitgevoerd in het kader van renovatiewerken, herstellingen en meer. Denk maar aan het lassen van leidingen of het plaatsen van een metalen poort, raam of deur. Bij metaalwerken is vaak maatwerk vereist, waardoor een professional inschakelen de meest verstandige keuze is

7.jpg
Anchor 1
Lassen

JARENLANGE ERVARING IN LASSEN

Jurgen Bervoets in Blankenberge heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het lassen van stalen, inox en petrochemische buizen. Ook het vervaardigen van tuinmeubilair uit metaal, aluminium of stalen ramen en deuren vormen geen enkel probleem en worden met de nodige nauwkeurigheid en oog voor perfectie gerealiseerd. 

Anchor 2
Anker 3
Jurgen Bervoets Blankenberge

DE EXPERT IN LASWERK

Perfect laswerk vereist vakmanschap, kennis en ervaring. Drie eigenschappen waar lasser Jurgen Bervoets in Blankenberge om bekend staat. Zo heeft hij heel wat internationale ervaring opgebouwd die hij nu gebruikt bij het realiseren van uitdagende projecten in West-Vlaanderen. Zijn specialisatie bestaat uit TIG-lassen, een techniek die resulteert in een kwaliteitsvol eindresultaat bij het lassen van aluminium en staal. Het zorgt voor perfect waterdicht en mooi afgewerkt laswerk. Ook elektrolassen behoort tot zijn specialisaties, ideaal voor het lassen van buizen en leidingen. Jurgen Bervoets is niet alleen een specialist op het vlak van laswerk, maar door zijn jaarlijkse bijscholing en herkwalificatie in Zeebrugge heeft hij ook de nodige certificaten voor speciaal laswerk.

Jurgen Bervoets lassen

CONTACTEER ONS

PROFESSIONAL NODIG VOOR LASWERK OP MAAT? VRAAG OM MEER INFORMATIE BIJ JURGEN BERVOETS IN BLANKENBERGE.

bottom of page