top of page
Jurgen Bervoets sanitair

PROFESSIONELE PLAATSING VAN SANITAIR IN REGIO BLANKENBERGE

Jurgen Bervoets Blankenberge

SANITAIR OP MAAT VAN UW BADKAMER

Een inloopdouche of nieuwe wc plaatsen? Lekkende kranen vervangen? Dergelijke klusjes vereisen maatwerk en daarvoor doet u dus best een beroep op de expertise van een vakman. Jurgen Bervoets in Blankenberge is een professional waar u op kunt rekenen voor het installeren en plaatsen van sanitair. Voorafgaand aan de uitvoering van het project wordt er advies gegeven omtrent de mogelijkheden. En dat op maat van uw noden. Of u nu een dagje ouder wordt en een veilige douche wenst met antislip of uw badkamer wilt restylen met een modern design. Jurgen Bervoets plaatst en vervangt ook regenpompen, het uitkuisen van regenputten en plaatsen van keukenboilers.

Jurgen Bervoets sanitair
Anchor 1
Jurgen Bervoets sanitair

IDEALE PARTNER VOOR UW SANITAIR

Met meer dan 20 jaar ervaring is Jurgen Bervoets de ideale partner voor het uitvoeren van de werken. Als zelfwerkend zaakvoerder profiteert u van een vlotte communicatie en uitstekend uitgevoerde werken die nauwgezet opgevolgd worden. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitsvol eindresultaat binnen de vooropgestelde deadline.

Anchor 2
Anker 3
Jurgen Bervoets Blankenberge

VOLLEDIGE BADKAMERRENOVATIE

Is uw volledige badkamer aan vernieuwing toe? Bij Jurgen Bervoets bent u aan het juiste adres. Met de nodige ervaring wordt het volledige project in eigen beheer uitgevoerd. Van de uitbraak van de oude badkamer tot de volledige inrichting van de nieuwe badkamer. De badkamerrenovatie wordt helemaal naar de wens van de klant gerealiseerd. Van het plaatsen van een inloopdouche tot het leggen van de leidingen en de nodige schilderwerken of plaatsen van tegels. Omdat de zaakvoerder alle werken zelf voltooit, bent u verzekerd van een uitstekende service en een makkelijke communicatie. Een badkamerrenovatie is de ideale manier om van uw oude badkamer terug een oase van rust te maken. 

Jurgen Bervoets renovatie badkamer

CONTACTEER ONS

DOUCHEWAND PLAATSEN, LEIDING VERVANGEN OF EEN VOLLEDIGE BADKAMERRENOVATIE? NEEM CONTACT OP MET JURGEN BERVOETS IN BLANKENBERGE VOOR MEER INFORMATIE.

bottom of page